Op zoek naar seniorennet chatbox?

 
 
seniorennet chatbox
Nicknaam registreren op chat en triviaboxen SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Kladblok is te vinden startalle programma'sbureau-accessoires' kladblok, sla daarna dat document ergens op waar je het steeds weet terug te vinden bvb bij mijn" documenten. Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox? Kan ik met mIRC op de chatbox?
sea life blankenberge
Kiwi IRC.
minilening
Chatbox SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
U wil de chatmasters bereiken. Nicknaam geregistreerd en paswoord in de chatbox getoond? Nicknaam geregistreerd en paswoord vergeten? Foutmelding U" bent nu niet meer verbonden met de SeniorenNet Chatbox. Om opnieuw binnen te komen, sluit de chatbox af en kom terug binnen."
Tracker
Kan ik met mIRC op de chatbox? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Het is niet toegelaten om met mIRC of een ander programma op n van de SeniorenNet Chatboxen te komen. Dit is tegen de regels van de SeniorenNet Chatboxen, welke u moet goedkeuren vooraleer op de chatbox te komen. Voor de SeniorenNet Chatboxregels, zie.
op
Hoe kan ik met iemand priv chatten? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Priv chatten is heel leuk en handig; maar de chatmasters, die de chatbox in het oog houden, kunnen ook niet zien wat er gebeurt tijdens het priv chatten. Hou je aan de regels; indien er over iemand klachten binnenkomen bij de chatmasters, kunnen deze nog steeds actie ondernemen. Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox?
Nieuwe chatbox SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Het tempo op de chatbox is rustig en de hoge gebruiksvriendelijkheid zorgen er mee voor dat iedereen er toegang tot heeft! Wil je ook mee chatten? Ga dan snel naar de chatbox! klik op de knop met chatbox" op, bovenaan de pagina. Deel op Facebook. Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Ik wil mijn schuilnaam veranderen op de chatbox SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Op de SeniorenNet Chatbox kan u in principe altijd uw schuilnaam veranderen, elke keer u binnen komt op de chatbox, kan u zelf uw schuilnaam vrij kiezen. Let er echter op dat uw schuilnaam veranderen meestal niet zo'n' goed idee is.
Hoe kan ik iemand uit de chatbox gooien? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Hierbij moet schuilnaam vervangen worden door de schuilnaam van de persoon die je niet meer wil negeren. vb: je wil jefke niet meer negeren, doe je dit alsvolgt.: Let op het /-teken, dat je NIET mag vergeten ervoor te zetten! Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox?
Chatbox problemen? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
U heeft een fout gevonden in de trivia van de chatbox. U wil de chatmasters bereiken. Nicknaam geregistreerd en paswoord in de chatbox getoond? Nicknaam geregistreerd en paswoord vergeten? Foutmelding U" bent nu niet meer verbonden met de SeniorenNet Chatbox.
Nicknaam geregistreerd en paswoord in de chatbox getoond? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Foutmelding U" bent nu niet meer verbonden met de SeniorenNet Chatbox. Om opnieuw binnen te komen, sluit de chatbox af en kom terug binnen." Veel te snel voor mij! Ga naar het Helpforum om vragen te stellen, antwoorden te vinden en uw kennis te delen met anderen.
Chatbox.
Welkom op de chatbox van SeniorenNet. Klik op de chatbox van uw keuze. Kies standaard altijd Chatbox 1 om te chatten. Indien het daar té druk is, kan u verder rustiger chatten op Chatbox 2. 65-plussers die niet kunnen volgen of met oudere leeftijdsgenoten willen praten, kunnen de 65-plus" chatbox" nemen.

Contacteer ons