Meer resultaten voor seniorennet chatbox

 
 
seniorennet chatbox
Hoe krijg ik die figuurtjes op de chatbox? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Als je in de chatbox dus wil krijgen, dan typ je: dubbel punt en haakje toe. Dit kan je voor alle figuurtjes doen. Je klik top de chatbox op het gewenste figuurtje, het figuurtje zal dan automatisch verschijnen in de chatbox. Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox?
fortis
Nicknaam registreren op chat en triviaboxen SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Kladblok is te vinden startalle programma'sbureau-accessoires' kladblok, sla daarna dat document ergens op waar je het steeds weet terug te vinden bvb bij mijn" documenten. Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox? Kan ik met mIRC op de chatbox?
cinema vendome
Chatbox SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
U wil de chatmasters bereiken. Nicknaam geregistreerd en paswoord in de chatbox getoond? Nicknaam geregistreerd en paswoord vergeten? Foutmelding U" bent nu niet meer verbonden met de SeniorenNet Chatbox. Om opnieuw binnen te komen, sluit de chatbox af en kom terug binnen."
zoekmachine optimalisatie
Ik werd gekicked of gebanned op de chatbox SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
U heeft een fout gevonden in de trivia van de chatbox. U wil de chatmasters bereiken. Nicknaam geregistreerd en paswoord in de chatbox getoond? Nicknaam geregistreerd en paswoord vergeten? Foutmelding U" bent nu niet meer verbonden met de SeniorenNet Chatbox.
Chatbox.
Welkom op de chatbox van SeniorenNet. Klik op de chatbox van uw keuze. Kies standaard altijd Chatbox 1 om te chatten. Indien het daar té druk is, kan u verder rustiger chatten op Chatbox 2. 65-plussers die niet kunnen volgen of met oudere leeftijdsgenoten willen praten, kunnen de 65-plus" chatbox" nemen.
Hoe kan ik met iemand priv chatten? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Priv chatten is heel leuk en handig; maar de chatmasters, die de chatbox in het oog houden, kunnen ook niet zien wat er gebeurt tijdens het priv chatten. Hou je aan de regels; indien er over iemand klachten binnenkomen bij de chatmasters, kunnen deze nog steeds actie ondernemen. Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox?
De eerste keer? Klik hier hoe te chatten! SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Een handleiding is te vinden op deze pagina.: Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox? Kan ik met mIRC op de chatbox? Hoe kan ik met iemand priv chatten? Hoe kan ik een chatter negeren? Wat is een schuilnaam?
Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox? SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: Helpcentrum Aan de slag Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox? Aan de slag: Waar vind ik de regels van de SeniorenNet Chatbox? De officile regels van de SeniorenNet Chatbox zijn te vinden op volgende adresXMLNAMESPACE: PREFIX O /.
Kiwi IRC.

Contacteer ons