Op zoek naar Radio FM?

 
 
Radio FM
Stop" met FM-radio in 2020" tvmedia De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
02-05-16, 08.19u Jan Debackere. Vlaanderen moet in 2020 stoppen met het uitzenden van radio via FM en dan overstappen naar digitale radio. In haar voorstel voor een nieuw radiobeleid pleit CDV om de forcing te voeren op het vlak van digitalisering.
hits
M fm.
Regionieuws uit Z-O Vlaanderen hoort u om. 6u30 10u30 14u30 weekend 15u30 regio Zottegem/Zwalm/. 7u30 11u30 16u30 regio Brakel/Geraardsbergen/Lierde/Ninove. Wereldnieuws op de uren. U kan ons ook wereldwijd beluisteren. Of kies hier uw favoriete player. M fm linkt. Radio M fm.
FM Parfum
Analoge FM-radio moet verdwijnen Het Nieuwsblad.
In afwachting krijgen de drie landelijke private radios Nostalgie, Joe FM en Q Music die nu nog niet digitaal uitzenden een verlenging van hun FM-vergunning met vier jaar. Ze moeten zich in die tijd voorbereiden op een digitale toekomst, klinkt het. Om iedereen vlot de stap naar digitale radio te laten zetten, start Gatz overleg met de elektrobedrijven en de autosector.
radio dj gezocht
TROS FM Belgium Trendy Radio-Omroep Scheldeland.
fm nederland
Home.
Luister even mee en je hoort meteen waarom FM Goud een begrip is in Noord-Limburg! Via deze website kan je dag en nacht, waar ook ter wereld, naar FM Goud en FM Goud Plus luisteren. FM Goud was trouwens de eerste lokale radio in Limburg met een livestream sinds 2004.
radio cd speler kind
Gatz wil FM-radio afschaffen De Standaard.
De reden: het is de meest democratische optie. Alleen via DAB kun je gratis naar digitale radio luisteren. Voor kabel en internet heb je altijd abonnementskosten, voor DAB heb je alleen de eenmalige lage kost van het toestel. Haast alle automerken kunnen nu ook al DAB-autoradios monteren, maar doen dat nog niet in landen waar er geen vraag naar is. DAB biedt de mogelijkheid om meer radiozenders met landelijke dekking te laten uitzenden dan de FM-band. Op FM zijn er nu drie landelijke radio-omroepen actief de vijf VRT-zenders, Medialaan met Q-Music en Joe FM, en Corelio/Concentra met Nostalgie.
belfius simulatie autolening
Radio Fm Gold.
Maar Radio FM Gold blijft niet enkel binnen in de studio zitten: tweejaarlijks organiseert de zender een schlagerfestival, er wordt live uitgezonden vanop verschillende evenementen en regelmatig zet de radio zijn deuren open ontdek het zelf op deze website! Is Radio FM Gold je favoriete of één van je favoriete radiostations?
nederland fm radio nl
Internet radio België, online radio luisteren.
radio online fm
Einde van FM-radio is nabij Binnenland Nieuws HLN.
De digitalisering van de radionetten maakt ook deel uit van de beheersovereenkomst van de openbare omroep, die stelt dat ze zowel op DAB als op het internet via Radioplus en digitale tv aanwezig moeten zijn. Ook Medialaan, dat de radiozenders Q-Music en JOE fm bezit, is verheugd" dat de Vlaamse regering voluit inzet op de digitalisering van radio.
live muziek streamen via internet
FM-antenne VRT.be.
in Gent op 94.5 MHz. in West-Vlaanderen op 102.1 MHz. Radio 2 regionaal ontvangen in de auto. Aanbod in Wallonië, Nederland en de grensstreken. Bezoek de VRT. Woon een opname bij. Kijk en Luistercijfers. Kijk en luister. Vlaamse Radio en Televisieomroeporganisatie.
Regionale en lokale radio heeft toekomst op FM als RadioVisie.
Het feitelijke Vlaamse beleid is vandaag: op termijn enkel nog digitale radio voor alle landelijke omroepen switchover, enkel de lokale/regionale spelers mogen op FM blijven. Er komt dus géén switchoff voor FM, maar er komt wél een FM-switchoff voor de VRT.

Contacteer ons