Resultaten voor Radio FM

 
 
Radio FM
Radio Maria verliest FM-frequentie Kerknet.
Radio Maria zet die stap nu veel sneller. De radiozenders van de VRT zijn vanaf november via DAB te beluisteren, het FM van de toekomst. Ook de drie landelijke private radio's' Nostalgie, Joe FM en Q Music hebben de stap gezet en zijn vanaf 1 oktober via DAB te beluisteren.
kbc
Gatz wil FM-radio afschaffen De Standaard.
De reden: het is de meest democratische optie. Alleen via DAB kun je gratis naar digitale radio luisteren. Voor kabel en internet heb je altijd abonnementskosten, voor DAB heb je alleen de eenmalige lage kost van het toestel. Haast alle automerken kunnen nu ook al DAB-autoradios monteren, maar doen dat nog niet in landen waar er geen vraag naar is. DAB biedt de mogelijkheid om meer radiozenders met landelijke dekking te laten uitzenden dan de FM-band. Op FM zijn er nu drie landelijke radio-omroepen actief de vijf VRT-zenders, Medialaan met Q-Music en Joe FM, en Corelio/Concentra met Nostalgie.
Sea
Home.
Luister even mee en je hoort meteen waarom FM Goud een begrip is in Noord-Limburg! Via deze website kan je dag en nacht, waar ook ter wereld, naar FM Goud en FM Goud Plus luisteren. FM Goud was trouwens de eerste lokale radio in Limburg met een livestream sinds 2004.
GPS Trackers
FM-omroep Wikipedia.
In het dagelijks spraakgebruik wordt altijd gesproken over FM. Veel radiostations hebben de letters FM in de naam, bijvoorbeeld 3FM, hoewel deze stations ook langs andere wegen ontvangen kunnen worden zoals digitale radio. Er zijn er zelfs, zoals Classic FM, die niet meer draadloos met FM opereren.
VBRO Ik luister Nederlandstalig.
Advertentie Advertentie Advertentie Advertentie VBRO heet je welkom! Hier hoor je 24 uur op 24 muziek uit Vlaanderen en Nederland. In onze eigen taal én verpakt in gezellige radio En om de 3 uren natuurlijk onze VBRO-Trotsplaat centraal Je! ziet hem hieronder.
Analoge FM-radio moet verdwijnen Het Nieuwsblad.
In afwachting krijgen de drie landelijke private radios Nostalgie, Joe FM en Q Music die nu nog niet digitaal uitzenden een verlenging van hun FM-vergunning met vier jaar. Ze moeten zich in die tijd voorbereiden op een digitale toekomst, klinkt het. Om iedereen vlot de stap naar digitale radio te laten zetten, start Gatz overleg met de elektrobedrijven en de autosector.
Einde van FM-radio is nabij Binnenland Nieuws HLN.
De digitalisering van de radionetten maakt ook deel uit van de beheersovereenkomst van de openbare omroep, die stelt dat ze zowel op DAB als op het internet via Radioplus en digitale tv aanwezig moeten zijn. Ook Medialaan, dat de radiozenders Q-Music en JOE fm bezit, is verheugd" dat de Vlaamse regering voluit inzet op de digitalisering van radio.
internet radio Online naar fm radiozenders luisteren live radio uit Belgie. RadioviaInternet.be.
Live radio: Alle Belgische fm radiostations / radiozenders vind je op radioviainternet be Online webradio en live mp3 streams luisteren via internet ofwel internetradio / net radio wordt nu wel heel eenvoudig; Klik op de fm radiozender van je keuze en luisteren maar!
M fm.
Regionieuws uit Z-O Vlaanderen hoort u om. 6u30 10u30 14u30 weekend 15u30 regio Zottegem/Zwalm/. 7u30 11u30 16u30 regio Brakel/Geraardsbergen/Lierde/Ninove. Wereldnieuws op de uren. U kan ons ook wereldwijd beluisteren. Of kies hier uw favoriete player. M fm linkt. Radio M fm.
Binnen 5 jaar geen FM-radio meer VTM NIEUWS.
Delen op Facebook Delen op Twitter. Over vijf jaar zal je geen nationale radiozenders meer kunnen ontvangen met een gewone FM-radio. Vlaams minister van Media Sven Gatz wil dat de grote zenders tegen dan overschakelen op digitale radio, DAB heet dat.
FM-radio.
Als u de FM-radio wilt in of uitschakelen, tikt u op AAN of UIT. Probleemoplossingstip: Als de radio niet werkt, controleert u of de headset correct is aangesloten. Naar de volgende of vorige zender gaan. Tik op fast_forward of fast_rewind.

Contacteer ons